GoudGeluk – goed idee? doe er wat mee!

GoudGeluk – goed idee? doe er wat mee!

27 september 2018 0 Door Iwan

In één middag van idee naar resultaat

Ben jij inwoner, student, (startende) ondernemer of ben je lid van een buurtvereniging, sportvereniging? Heb jij een idee of initiatief dat je waar wil maken? Denk jij er bijvoorbeeld altijd al over om je buurt mooier te maken, je kantine op te knappen, je bedrijf te starten en daarmee de wereld mooier te maken? En wil je weten hoe dat je dat moet aanpakken? Of wil je gewoon weten wat er in je regio speelt? Kom dan op 1 november 2018 naar zaal Balk in Zuidhorn. Daar organiseert de gemeente Zuidhorn samen met heel veel succesvolle voorbeelden uit de regio het evenement ‘’Goud geluk – Goed idee? Doe er wat mee!’’. Dit maakt deel uit van het Let’s Gro-festival in Groningen.

 

Programma (12.30 – 17.30 uur)
Het wordt een middag vol met inspiratie en hele praktische tips en trucs. Aan het einde van de middag weet jij hoe je je idee of initiatief kunt realiseren en op welke manieren je dat ook kunt financiëren.

Een greep uit het programma:

  • Sprekers Patrick van Hees (auteur, spreker en ‘’Geluksexpert’’) en Kees Klomp (auteur van o.a.’De Betekeniseconomie’en spreker);
  • Innovatieprijsuitreiking 2018;
  • Workshops over crowdfunding, opstarten van projecten, en de marketing van je project;
  • Informatiemarkt met voorbeelden van succesvolle initiatieven, organisaties, en verenigingen uit de regio;
  • Een coachingscafé;
  • Een super leuke give-away.

Kortom, voor ieder (idee) wat wils! Meld je dus aan door een mail te sturen naar livinglab@zuidhorn.nl (met daarin je naam, eventueel organisatie, en met hoeveel personen je komt) en wees er bij op 1 november!

Onderdeel van Living Lab Zuidhorn