Gezellige Kerstfair Niezijl

9 december 2016 Uit Door Teun

Opbrengst voor beter onderwijs in ontwikkelingslanden

Een kerststallen-tentoonstelling, livemuziek, glühwein en warme chocolademelk, een groot vuur met heuse kampvuurmuzikant, een magische act van een bijzondere goochelaar, knusse kraampjes, regionale wijn en jam, lekkere hapjes en meer. Op zaterdag 10 december organiseren diverse organisaties uit Niezijl een kleinschalige Kerstfair. Van 16.00 tot 20.00u is er van alles te doen. 

De opbrengst gaat naar Stichting EducAIDed. EducAIDed ondersteunt al bijna tien jaar onderwijsprojecten in ontwikkelingslanden. Voorzitter Trieneke Hijma van EducAIDed: “Wij zijn heel blij met dit initiatief. Met de bijdrage van dit soort activiteiten kunnen wij projecten steunen in landen als Zuid-Soedan, Kenia en Uganda. Wij geloven dat onderwijs kansen biedt voor een betere toekomst.”.

Centrale locatie van de Kerstfair is de kerk aan de Hoofdstraat 102. Daarnaast zijn er op diverse locaties in het dorp dingen te doen. Zo opent ook het Blik Trommel en Oudheden Museum haar deuren en zorgt Swoolish Garage voor bijzondere muziek aan de Hoofdstraat. De toegang is gratis. Meer informatie op www.facebook.com/educaided/events

 

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter