Spelweek 2020 – geannuleerd

Spelweek 2020 – geannuleerd

23 april 2020 0 Door Iwan

Lieve allemaal,

Net zoals jullie volgen ook wij al het nieuws rondom het coronavirus op de voet. Voor scholen betekent dit dat de kinderen al weken aan thuisonderwijs doen, voor restaurants betekent het dat mensen hun bestelling alleen mogen afhalen en voor de meeste volwassenen betekent dit thuiswerken. Dit alles in lijn met een grote andere maatregel, namelijk het houden van de anderhalve meter afstand én met zo weinig mogelijk personen bij elkaar zijn.

Maar wat betekent dit voor de Spelweek?
Na het bericht van Mark Rutte van gisteravond is duidelijk geworden dat de Spelweek dit jaar niet door kan gaan. Wij vinden dit enorm jammer, maar de gezondheid van iedereen gaat voor! Daar komt bij dat wij in 2021 graag willen knallen met een Spelweek zoals we die altijd organiseren.

Wij hopen in september wel enkele alternatieven aan te kunnen bieden, in de vorm van losse activiteiten, voor jong en oud. Maar… hierover kunnen wij natuurlijk nu nog geen uitspraak doen. Hiervoor zullen we geduldig moeten afwachten. Wij gaan dan in ieder geval alles op alles zetten om alsnog iets voor jullie neer te zetten.

Pas goed op jullie zelf!

Liefs,
commissie Spelweek Niezijl
(Benny, Johan, Geertje, Marian, Mariska en Roos)

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter